Hoofdsponsor

                    Logo Elstar Hypotheken

Twitter Mystery Roads

Website mogelijk gemaakt door

 

logo 2

HuisstijenZo kleur

Inloggen voor teams

Woensdag was het heel vroeg op. Om half 4 aan de start. Wat volgde was een fantastische rit door de witte Schotse Hooglanden. De rit eindigden heel erg laat in het uiterste noordelijke puntje. Zo’n lange dag hakt erin. Bij sommige teams begon de vermoeidheid parten te spelen. De organisatie besloot de donderdag rit te neutraliseren en kon iedereen dus op eigen inzicht de route bepalen. Alhoewel.

Donderdag stond de mooiste weg van europa op het programma. Dus ja, die wil je toch wel even meepakken. Evengoed veel uren in de auto en de nodige haarspeldbochten in de sneeuw, maar de overnachtingslocatie maakte het de moeite waard. Een heus kasteel!

Vrijdag werd de wedstrijd weer vervolgd. Helaas einde auto voor team 1. Het serviceteam is ter plaatse geweest, maar de schade als gevolg van (ik denk) een glijpartij en wat obstakels (de details weet ik helaas niet, de app geeft mij alleen het fotootje van het autootje) was teveel. Het laatste nieuws wat ik heb ontvangen is dat team 1 vervangend vervoer krijgt en dat nog niet had (kwart voor 2 NL tijd). Wordt ook een latertje voor hen vrees ik.

Even later volgt op de app een foto van een brug. Zoonlief herkent deze meteen: de brug van Zweinstijn, Harry Potter. Kortom ook weer een mooie route en ze zijn er nog niet. Laten we wel hopen dat dit het laatste pechgeval was, want van de auto’s die oorspronkelijk zijn gestart zijn er inmiddels al drie vervangen.

Namens Remco en Manuel

Mariëlle